Honderdjarig Neptunia’24 gaat waterpoloën bij de Sneker Waterpoort

Sport Ingezonden
100-jarig jubileum Neptunia’24
100-jarig jubileum Neptunia’24 Afbeelding: Paula Pronk

SNEEK - Op 29 juni 2024 viert Z&PC Neptunia’24 haar 100-jarig jubileum en dat belooft een dag vol plezier en festiviteiten te worden, met activiteiten voor jong en oud. 

De jubileumdag begint ‘s ochtends met een historische wandeltocht door de prachtige stad Sneek, gevolgd door spannende waterpolowedstrijden bij de Waterpoort. Het hoogtepunt van de dag is het jubileumfeest in het wijkgebouw De Spil, waar teruggekeken wordt op honderd jaar Neptunia’24 met muziek, dans en gezelligheid.

Het jubileumfeest in De Spil is alleen voor oud-leden, huidige leden en vrijwilligers. Maar aan de wandeltocht kan iedereen meedoen en bij de waterpolowedstrijden bij de Waterpoort is iedereen van harte uitgenodigd om te komen kijken. 

Op de website van Neptunia’24 kun je je opgeven voor de wandeltocht en het jubileumfeest. De waterpolowedstrijden zijn toegankelijk voor iedereen en daarvoor is aanmelden niet nodig.

”We kijken ernaar uit om samen met u ons 100-jarig jubileum te vieren en de mijlpaal te delen met de gemeenschap van Sneek”, laten ze enthousiast bij Z&PC Neptunia’24 weten.

Afbeelding