Socrates in Sneek: “Ontdek hoe je wordt wie je bent”

Algemeen Ingezonden
Afbeelding
Afbeelding: website Socrates in Sneek

SNEEK - Trots laten de deelnemers van een tv-programma hun moodboard zien en vertellen er enthousiast over. Wanneer de stylist met een kritisch oog naar hun woonkamer kijkt, blijkt dat er niets van het moodboard terug te vinden is in de woonkamer.  Het is een situatie die doet nadenken over hoe we ons leven vormgeven.

Het moodboard dat niet automatisch vertaald wordt naar de woonkamer is te vergelijken met onze dagelijkse realiteit: vaak (ver) verwijderd van het goede leven. De drukte van het werk, verantwoordelijkheden thuis, en onverwachte wendingen maken het lastig om dat leven dat bij jou past, te leven. Voor je het weet, verdwaal je in de routine van het dagelijks leven, en ben je de focus op het goede leven kwijt. 

Door verbinding, kritisch denken en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap kan jij worden wie je bent en jouw leven vormgeven, precies zoals het bij jou en jouw omgeving past. Bij Socrates in Sneek ontmoeten gelijkgestemden elkaar om te inspireren en geïnspireerd te worden. Het is een plek waar je kunt reflecteren op wat écht belangrijk is, waar je richting kunt geven aan jouw leven. Het gaat hier niet om het delen van kennis, maar om het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het verdiepen van je inzichten.

Je bent welkom bij Socrates in Sneek bijvoorbeeld op donderdag 16 mei, een socratisch café bij jou in de buurt, bijvoorbeeld op vrijdag 3 mei in Zwolle of volg de training ‘Ontdekken’. Deze start op zaterdag 25 mei. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Tekst:  Socrates in Sneek